søndag 8. november 2015

Marsipan-kjærligheter

NAM NAM
1. Rull marsipankuler i cirka samme størrelse som en vanlig kjærlighet på pinne. Bruk mel dersom marsipanen er klissete. 
2. Stikk en pinne av tre (grillpinner eller kakestikker ol) inn i marsipankulen. Smelt kokesjokolade i et varmt vannbad. Om du har sjokolade direkte i en kjele som du setter på plata blir det veldig fort for varmt. Derfor anbefales det alltid å smelte sjokolade i et vannbad. Et vannbad er en kjele som står oppi en annen kjele med varmt vann. Dypp marsipankulen i sjokolade og vend på pinnen for å spre sjokoladen jevnt. 
3. Dypp den sjoklade dekkede marsipankulen i strøssel, hakkede nøtter, kokos eller skivede mandler. Her er det bare å bruke kreativiteten. Du kan også velge å helle striper av sjokolade med en skje over den hvite marsipankulen i stedet for å dyppe den.   


Glad i marsipan ? Her kan du lage din egen marsipan :)