tirsdag 18. november 2014

Vaniljefudge

Noe godt til jul:) 

vaniljefudge
2 dl vikingmelk 
20 g (2ss) sukrin 
20 g (2ss) sukringold 
15 g sirup 
12 g smør
Ett dryss ekte vaniljepulver

Bland  alle ingrediensene i en STOR bolle, og sett i microen på full guffe.
 Etter 5 minutt tar du bollen ut og rører litt. 
Sett den deretter inn igjen til du får en tykk, karamell farget masse.
 Dette kan ta litt tid Inntil 12 min men sjekk under veis .
Har du ikke micro  Du kan også koke massen i en kjele eller teflon panne. 
 Tar 10-15 minutter. Bruk en spiseskje til å fordele massen over en liten, firkantet  form med bakepapir - som du kan skjære i ruter når den er avkjølt. 
Sett iden så i fryseren til fudgen er stivna, og oppbevar enten i frys eller kjøleskap til dem skal spises. 



(Bildene er lånt fra Google)





<div id="7EFB79C5-1838-42B8-897F6A1A0D72AA52-5A93B5F3-C97F-4131-91E7CA95FC0B06D4"></div>